Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-02@02:13:50 GMT

NFT مایک تایسون در بایننس راه‌اندازی شد

تاریخ انتشار: ۱۶ فروردین ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۷۱۵۶۸۵

NFT مایک تایسون در بایننس راه‌اندازی شد

مایک تایسون، اسطوره بوکس، مجموعه خود با نام جعبه اسرارآمیز توکن غیرقابل معاوضه (Mystery Box NFT) تایسون را در NFT بایننس، بازار صرافی جهانی راه اندازی کرد و فروش آن از پنجم آوریل ۲۰۲۲ آغاز شد.

به گزارش ایسنا، تایسون جدیدترین فرد مشهور و ورزشکاری است که به توکن‌های غیرقابل معاوضه علاقه نشان داده و شروع به کاوش در این فضا کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اسطوره بوکس با پلتفرم پیشرو NFT همکاری خواهد کرد تا به مردم در سراسر جهان دسترسی به مجموعه عظیم متشکل از ۱۵هزار NFT را بدهند.

شرکت‌کنندگان در فروش می‌توانند NFT های جعبه اسرارآمیز را خریداری کنند. با شرکت در این ابتکار، طرفداران می‌توانند مالکیت تی‌شرت، دستکش، شورت ورزشی، وسایل گرم‌کننده و سایر کالاهای فیزیکی امضاء شده مایک تایسون را باز کنند.

علاوه بر این، آنان می‌توانند مالکیت NFT مایک تایسون منحصربه‌فرد و هرگز دیده نشده را که توسط هنریک آری، هنرمند بومی رمزارز مشهور جهان طراحی شده است، به دست آورند.

دسترسی و جوایز انحصاری

از دیگر موارد استفاده از جعبه اسرارآمیز توکن غیرقابل معاوضه (Mystery Box NFT) تایسون، جوایز انحصاری، دسترسی و اطلاعات مربوط به نسخه‌های متاورس و NFT آینده مایک تایسون است.

دارندگان NFT سه نسخه ویژه اضافی رایگان NFT دریافت خواهند کرد که ایردراپ آن اواخر امسال انجام خواهد شد. به زودی پس از پایان فروش اولیه، بازار ثانویه باز خواهد شد و خریداران می‌توانند پنج طرح مختلف را از آن خود کنند:

• طرح الماس (۱۵ NFT): کالاها با امضا مایک تایسون را باز می‌کند؛

• طرح پلاتین (۳۵ NFT): قفل کالاهای فیزیکی مایک تایسون را باز می‌کند؛

• طرح طلا (۱۹۵۰ NFT): قرعه‌کشی نسخه کلکسیونی ویژه NFT شماره سه توسط هنریک آری؛

• طرح نقره‌ای (۴۰۰۰ NFT): نسخه کلکسیونی ویژه NFT شماره دو ایجاد شده توسط هنریک آری و

• طرح برنز (۹۰۰۰ NFT): نسخه کلکسیونی ویژه شماره یک ایجاد شده توسط هنریک آری است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی مایک تایسون توکن غیرقابل معاوضه NFT مایک تایسون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۱۵۶۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رونمایی از نسخه برگردان روزنامه «ادب» قدیمی‌ترین روزنامه مشهد

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز خراسان رضوی، سازمان کتابخانه ها، موزه‌ها و مرکز اسناد آستان قدس رضوی به مناسبت روز جهانی مطبوعات، در دویست و ششمین برنامه سه شنبه‌های علمی و فرهنگی آستان قدس رضوی با همکاری مرکز اسناد اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل شهرداری مشهد از روزنامه ادب قدیمی‌ترین روزنامه مشهد در گنجینه رضوی رونمایی کرد. 

 رئیس اداره مطبوعات آستان قدس رضوی، در این مراسم که در محل سالن شورای شهرداری مرکزی مشهد برگزار شد، سابقه چاپ مطبوعات در مشهد را بیش از یک قرن عنوان کرد که طی آن صد‌ها روزنامه و مجله منتشر شده اند.
ابراهیم حافظی، روزنامه‌نگاری مشهد را مرهون ادیب اللممالک فراهانی، موسس روزنامه ادب خواند که در سال ۱۳۱۸ به تاسیس آن اقدام کرد. 
 

ادب، روزنامه مردمی
حافظی افزود: در فضایی که روس و انگلیس بر شهر سلطه داشتند و حاکمان محلی نیز با پرداخت پول بیشتر به‌دربار، حکومت را به‌دست می‌گرفتند، ادیب اقدام به تاسیس روزنامه کرد.
وی انتشار روزنامه ادب را مروج روزنامه‌خوانی، افزایش جمعیت روزنامه خوان، مشوق زنان در روزنامه خوانی و فرصتی برای بیان نظرات، گلایه‌ها و پیشنهادات دانست که زمینه ورورد شاعران و ادیبان را به روزنامه نگاری فراهم کرد. 
میهن پرستی، مبارزه با خرافات، سوادآموزی، توجه به ادبیات از جنبه نظم و نثر، میزان توجه به مشهد و آستان قدس، مقایسه دارا و ندار، مخالفت با طب سنتی، مشوق بودن برای کار‌های عام المنفعه، تبلیغ دین از موضوعات این روزنامه بود که حافظی به آن اشاره کرد. 
وی، اظهار کرد: روزنامه ادب چاپ مشهد از اواسط حکومت مظفرالدین شاه قاجار که شاهزاده رکن‌الدوله والی خراسان بود با چاپ سنگی و به صورت هفتگی منتشر شد و طی مدت ۳ سال ۱۱۰ شماره از آن به چاپ رسید. 
 

روزنامه ادب
اثری که در این مراسم رونمایی شد، حاوی دوره کامل روزنامه ادب چاپ شده در مشهد طی سال‌های ۱۳۱۸ تا ۱۳۲۰ قمری است و علاوه بر آن فهرست مندرجات بعلاوه مقدمه‌ای در معرفی توصیفی روزنامه ادب و همچنین نمایه کامل روزنامه تهیه و ارائه شده است.
دوره کامل روزنامه ادب در سال ۱۳۴۲ قمری توسط عبدالعلی اوکتایی رئیس وقت کتابخانه آستان مقدس شده است.
ویژگی ممتاز روزنامه ادب مشهد، تصویر و کاریکاتور‌هایی است که از سال سوم به آن ورود کرده است.
تعداد ۱۱۷۷ عنوان (خبر، مقاله، اعلان) جزء فهرست مندرجات روزنامه است. محتوای کلی روزنامه را اخبار خارجه، سرمقاله‌های تحلیلی، اخبار شهرستان‌های ایران و خراسان و اعلان‌ها تشکیل می‌دهد.

دیگر خبرها

  • کتاب صوتی «داستان‌های پارسی» در یونان منتشر شد
  • تجربه تلخ بیماران از نسخه الکترونیکی
  • قیمت گوشی امروز 12 اردیبهشت 1403
  • رونمایی از نسخه برگردان روزنامه «ادب» قدیمی‌ترین روزنامه مشهد
  • مبارزه بوکس مایک تایسون با جیک پل رسما کلید خورد
  • تیک‌تاک؛ صدای اعتراض
  • لامبورگینی اوروس؛ نسخه منصوری (عکس)
  • مایک لی زنبور طلایی را می‌گیرد/ تجلیل برای یک عمر دستاورد هنری
  • مایک منیان و تردید در مورد آینده‌اش در میلان
  • رونمایی از مزدا EZ-۶ در نمایشگاه خودروی پکن ۲۰۲۴